Klímák
Klíma kereső
 
Akciók!

Fujitsu klíma 10 év garanciával

Fujitsu klíma 10 év kiterjesztett garanciával.

A piac kedvence a Fujitsu, de miért? Több tucat, akár több száz márka és gyártó közül lehet választani, miért helyezik mégis az emberek világszerte bizalmukat a Fujitsuba?

Mert még mindig a japán klíma berendezések a legmegbízhatóbbak!

A Fujitsu filozófiájának középpontjában mindenkor az innováció és a japán minőség áll, ezért szilárdan hisszük, hogy a cég által gyártott klímaberendezések garanciát, minőséget és komfortot jelentenek minden kedves felhasználó számára.

Viszont a siker nem csupán a kutatás és fejlesztésre fordított befektetéseknek, a szigorú japán gyártási folyamatoknak, és a berendezések kialakításának köszönhető: A Fujitsu forgalmazói magas színvonalú szaktanácsadást, szerelést és szervizelést nyújtanak minden partnerének 10 év teljes klíma garanciával.

Az ensolar.hu elkötelezett partnere a Fujitsu klímának mivel a hosszú évek alatt a felszerelt készülékekhez a szakszerű karbantartásokon kívül hozzá sem kell nyúlni.

Vásároljon FUJITSU GENERAL klímaberendezést és cserébe Ön csúcsminőségű, hosszú élettartamú készüléket kap.

Kiterjesztet garanciális feltételek

KITERJESZTETT GARANCIÁLIS FELTÉTELEK

 

Az ensolar.hu  egyes klímaberendezésekre az alapgarancia felett kiterjesztett garanciát vállalt 2010. május 10-től.

2014. április 01-től a kiterjesztett garancia feltételrendszere az alábbiak szerint módosul:

 

Dokumentumok: minden - az alábbi szabályozásban említett - dokumentummal kapcsolatban a fő szabály, hogy akkor fogadható el a garanciális igény, ha a kibocsátó és a termék (amire vonatkozik) egyaránt, egyértelműen beazonosítható a dokumentumból. Az azonosíthatóság a kibocsátó vonatkozásában a cég adatait, a termék vonatkozásában elsősorban a szériaszámot (serial no.) - a berendezések oldalán található - és a típusszámot jelenti. Egyedi mérlegelés alapján elfogadható még a berendezés pontos típusának és a telepítés helyének együttes és pontos meghatározása.

 

Garanciális igénybejelentés:

Garanciális igénybejelentéssel a fogyasztó (végfelhasználó) alapvetően a fogyasztási szerződést létrehozó eladóval (telepítővel) szemben kell éljen (akitől a berendezést vette). Ha a fogyasztói szerződés létrehozója nem oldja meg a problémát, akkor igénybejelentés tehető az importőr, a Columbus Értékesítő Kft. felé is.

 

Fujitsu klímaberendezések

 

Alapgarancia:

Minden Magyarországon forgalomba hozott klímaberendezésre a törvényileg szabályozott minimum, kötelező jótállás 1 év és a termékszavatossági idő a PTK. 169. (2) bekezdése szerint a forgalomba hozataltól számított két évig terheli az eladót.

A Fujitsu teljes termékpalettájára vonatkozik az alapgarancia, amennyiben a berendezést szakmailag megfelelő képzettségű telepítő helyezte üzembe. 

A szavatosság ideje alatt (üzembe helyezés követő 1 éven túl, de 2 éven belül) bekövetkező esetleges meghibásodás esetén már igazolni kell számlával vagy munkalappal a szükséges, az üzembe helyező által minimálisan előírt karbantartás elvégzését is.

A Jótállási jegy és annak szabályszerű kitöltése minden esetben szükséges a jogok érvényesítéséhez.

 

Kiterjesztett garancia 3 év

A Fujitsu teljes termékpalettájára vonatkozó 3 év kiterjesztett garancia feltétele, hogy:

 

- a berendezést szakmailag megfelelő képzettségű telepítő helyezte üzembe;

- van üzembe helyezési jegyzőkönyv/munkalap;

- és a termék használója az évi minimális - az üzembe helyező által előírt és a Jótállási jegyen rögzített - karbantartást munkalappal, vagy számlával tudja igazolni.

A 3 éves kiterjesztett garanciális jogok érvényesítése érdekében, mindhárom dokumentum megléte szükséges.

A kiterjesztett garancia nyújtásának módja megegyezik az alapgarancia nyújtásának módjával. 

 

Kiterjesztett Fujitsu garancia: 10 év

Csak az interneten regisztrált, és folyamatosan követett berendezésekre.

A „10 év kiterjesztett FUJITSU garancia” csak az interneten regisztrál és a regisztrációs felület kötelező rovatainak kitöltése - különösen a rendszeres karbantartásnak a vezetése - esetén érvényes.

A „10 év kiterjesztett FUJITSU garanciát” a Columbus Klíma cégcsoport - mint magyarországi importőr - biztosítja az általa importált és szakkereskedői/szakszerelői partnerhálózatán keresztül értékesített, felszerelt, „komfort hűtési” célra használt oldalfali mono split klímaberendezésekre.

 A „10 év kiterjesztett FUJITSU garancia” vonatkozik minden „komfort hűtési” célra használt oldalfali mono split klímaberendezésre, amelyet szakmailag megfelelő képzettségű telepítő helyezett üzembe, számlával igazolt a vásárlás, valamint számlával/munkalappal igazolt az évi minimális - az üzembe helyező által előírt és a Jótállási jegyen rögzített - karbantartás.

A „komfort hűtés” a lakásban felszerelt, jellemzően nyári időszakban működő készülék, amelyet nem technológiai hűtésre (pl. szerverhelyiség hűtése) iroda hűtésre, vagy teljes körű téli fűtésre is használnak.

 

A végfelhasználónak meg kell őrizni a kiterjesztett garancia ideje alatt végig a vásárlást igazoló számlát. Szükséges feltétel, hogy a telepítés körülményei rögzítve legyenek. Ennek eszköze a telepítési jegyzőkönyv/munkalap, amelyet a telepítő tölt ki.

 

Fujitsu klíma regisztráció itt:

A weboldalon (www.fujitsuklima.hu/vegfelhasznalo/klima-regisztracio) történő regisztráció a végfelhasználó feladata.

 

Az internetes felületen történt regisztrálás, a vásárlást igazoló számla, a telepítési jegyzőkönyv/munkalap, a karbantartást igazoló munkalapok, vagy számlák közül bármelyik hiányzik, akkor a kiterjesztett garancia automatikusan érvényét veszti.

A számláknak és egyéb dokumentumoknak mindenképpen tartalmaznia kell a berendezés típusát (típusszám, modell) és széria számát (serial no.)!

 

A garanciát alkatrész, tényleges javítás, vagy csere formájában biztosítjuk. Igénybejelentéssel élhet az eladó, a telepítő cég, a karbantartó cég, vagy a tulajdonos. Az importőr minden esetben az alkatrészt biztosítja a berendezés telepítőjének, vagy a saját telephelyén javít.

A hibás alkatrész cseréjéről a viszonteladó, vagy karbantartó gondoskodik a tulajdonossal kötött - az importőrtől független - „fogyasztói szerződés” és „kiterjesztet garanciális feltételek” alapján.

Az importőr a garancia érvényesítésének vizsgálata érdekében fenntartja a jogot a helyszíni szemléhez.