Klímák
Klíma kereső
 
Akciók!

Fisher 6 év garancia

Fisher-logo-hatternelkul_488x130.png

 

klímaberendezések

Extra megbízhatóság, extra funkciók

 

 

A Fisher Aircon Solutions LLC 1999 óta gyártat klíma- és klímatechnikai berendezéseket nagy sikerrel. A sikernek egyik fő oka, hogy az eladott és telepített klímaberendezések rendkívül üzembiztosak. Tudta, hogy a Fisher klíma berendezések meghibásodási aránya csak 0,2%! Igen, ezt mutatja a 2014-évben kiadott legújabb statisztika. 

 

Extra megbízhatóság,  Fisher 6 év garanciával

A Fisher márkás klímaberendezésekre 6 év kiterjesztett garancia is elérhető. Ennek feltételei a szakszerű telepítés, rendszeres karbantartás és egy egyszerű regisztráció a fisherklima.hu honlapon. A kiterjesztet garanciális feltételekről, regisztrációról a lenti írásban többet megtudhat.

 

Mi biztosítjuk a kényelmét és klíma készüléke megbízhatóságát

Ha Ön nálunk vásárolja meg inverteres Fisher klímaberendezését akkor az ensolar klímatechnika  biztosítja a szakszerű beszerelést az ingyenes regisztrációt és a 6 év kiemelt Fisher garanciát.   

 

Ha Ön azt szeretné, hogy ne legyen gondja a megvásárolt klímaberendezésére akkor válassza az ensolar klímatechnika  szakembereit és Fisher klíma készüléket.

 

A kiterjesztet garanciális feltételekről, regisztrációról a lenti írásban többet megtudhat.

 

 

 

Fisher klíma kiterjesztett garanciális feltételek

Fisher klíma 6 év kiterjesztett garanciális feltételei

 

Fisher klíma készülékek

 

Alapgarancia:

Minden Magyarországon forgalomba hozott Fisher klímaberendezésre a törvényileg szabályozott minimum, kötelező jótállás 1 év és a termékszavatossági idő a PTK. 169. (2) bekezdése szerint a forgalomba hozataltól számított két évig terheli az eladót. A Fisher teljes termékpalettájára vonatkozik az alapgarancia, amennyiben a berendezést szakmailag megfelelő képzettségű telepítő helyezte üzembe.

A Jótállási jegy és annak szabályszerű kitöltése minden esetben szükséges a jogok érvényesítéséhez.

 

 

Kiterjesztett garancia 3 év

A Fisher teljes termékpalettájára vonatkozó 3 év kiterjesztett garancia feltétele, hogy:

a berendezést szakmailag megfelelő képzettségű telepítő helyezte üzembe;

van üzembe helyezési jegyzőkönyv/munkalap; és

a termék használója az évi minimális – az üzembe helyező által előírt és a garanciajegyen rögzített – karbantartást munkalappal, vagy számlával tudja igazolni.

A 3 éves kiterjesztett garanciális jogok érvényesítése érdekében, mindhárom dokumentum megléte szükséges.

 

Kiterjesztett Fisher garancia: 6 év*

Csak az interneten regisztrált, és folyamatosan követett berendezésekre.

A „6 év kiterjesztett Fisher garancia” csak az interneten regisztrál és a regisztrációs felület kötelező rovatainak kitöltése - különösen a rendszeres karbantartásnak a vezetése - esetén érvényes.

 

A „6 év kiterjesztett Fisher garanciát” a Columbus Klíma cégcsoport - mint magyarországi importőr - biztosítja az általa importált és szakkereskedői/szakszerelői partnerhálózatán keresztül értékesített, felszerelt, „komfort hűtési” célra használt oldalfali mono split klímaberendezésekre.

 

A „6 év kiterjesztett Fisher garancia” vonatkozik minden „komfort hűtési” célra használt oldalfali mono split klímaberendezésre, amelyet szakmailag megfelelő képzettségű telepítő helyezett üzembe, számlával igazolt a vásárlás, valamint számlával/munkalappal igazolt az évi minimális - az üzembe helyező által előírt és a Jótállási jegyen rögzített - karbantartás.

 

A „komfort hűtés” a lakásban felszerelt, jellemzően nyári időszakban működő készülék, amelyet nem technológiai hűtésre (pl. szerverhelyiség hűtése) iroda hűtésre, vagy teljes körű téli fűtésre is használnak.

A végfelhasználónak meg kell őrizni a kiterjesztett garancia ideje alatt végig a vásárlást igazoló számlát. Szükséges feltétel, hogy a telepítés körülményei rögzítve legyenek. Ennek eszköze a telepítési jegyzőkönyv/munkalap, amelyet a telepítő tölt ki.

 

Regisztráció itt:

www.fisherklima.hu/vegfelhasznalo/klima-regisztracio)

 

Az internetes felületen történt regisztrálás, a vásárlást igazoló számla, a telepítési jegyzőkönyv/munkalap, a karbantartást igazoló munkalapok, vagy számlák közül bármelyik hiányzik, akkor a kiterjesztett garancia automatikusan érvényét veszti.

 

A számláknak és egyéb dokumentumoknak mindenképpen tartalmaznia kell a berendezés típusát (típusszám, model) és széria számát (serial no.)!

 

A garanciát alkatrész, tényleges javítás, vagy csere formájában biztosítjuk. Igénybejelentéssel élhet az eladó, a telepítő cég, a karbantartó cég, vagy a tulajdonos. Az importőr minden esetben az alkatrészt biztosítja a berendezés telepítőjének, vagy a saját telephelyén javít.

 

A hibás alkatrész cseréjéről a viszonteladó, vagy karbantartó gondoskodik a tulajdonossal kötött - az importőrtől független - „fogyasztói szerződés” és „kiterjesztet garanciális feltételek” alapján.