Klímák
Klíma kereső
 
Akciók!

Klíma szervíz és karbantartás

Hatékony és gyors klíma szervíz és karbantartás

Cégünk mindent megtesz annak érdekében, hogy az általunk ajánlott és értékesített berendezésekkel kapcsolatban napra kész információkkal rendelkezzenek szakembereink és a legjobbat nyújtsák Önnek az adott pillanatban. Így a fennálló problémát a lehető leggyorsabban és leghatékonyabban tudjuk elhárítani, hogy Ön mielőbb élvezhesse termékeink és szolgáltatásaink kényelmét.
 

 

Klímatechnika szolgáltatásaink

Garanciális és nem garanciális készülékek javítását, az esetleges alkatrészek beszerzését ki és beépítését. Az elvégezett munkára 1-5 év, az új alkatrészekre a gyártó illetve forgalmazó által vállalt garanciális időtartamot és feltételeket biztosítjuk.
Az elmúlt 15 évben megszerzett tapasztalat, kollégáink szakmai tudása és cégünk ügyféligény orientáltsága stabil, gyors, hatékony megoldást biztosít az Ön problémájának megoldására. Nem ismerünk lehetetlent, szeretjük a kihívásokat, így számíthat a leírtak megvalósulására az élet színterén is.

 

Klíma karbantartás, tisztítás

Cégünk kifejezetten felhívja a klíma tulajdonosok figyelmét arra, hogy a készülékek csak úgy képesek üzemszerűen, magas hatásfokon és hosszú távon jól működni, ha biztosítva van az üzemszerű működés feltétele. Továbbá próbáljuk arra is fölhívni a figyelmet, hogy a készülék higiéniai állapotának megőrzése céljából rendszeresen végeztessenek szakszerű karbantartást és tisztítást, hogy elkerüljék a légúti fertőzések és gombásodások kialakulását.
 
Karbantartás-3db-képek.jpg
 
Nekünk fontos az Ön egészsége, és fontos készüléke megfelelő működése is. Amennyiben bizonytalan és kérdése akad, keressen minket bizalommal! Inkább tegyen fel fölöslegesnek tűnő kérdést, minthogy baj történhessen.
A karbantartások rendszerességénél figyelembe kell venni a készülék használati üzemóra idejét. Ez alapján eldönthető, hogy hány alkalommal szükséges az éves karbantartásokat elvégezni. Ezt általában a telepítő cég állapítja meg és javasolja.
A felszerelt és üzembe helyezett készülék(ek) karbantartását lakossági használat esetén évente kétszer, tavasszal és ősszel javasolt elvégezni!

 

Egészséges klíma karbantartás a következőket tartalmazza

A klíma berendezéseket szakszerűen a gyártó cég előírásainak megfelelően végezzük el.
 
  • Left_side_02_Telepítés-karbantartás.jpgbeltéri egység fertőtlenítése (baktérium, gomba, legionella)ellen
  • kültéri egység légkondenzátorának kifúvatása sűrített levegővel 
  • kültéri egység magas nyomású vizes átmosása (ha szükséges) 
  • elektromos bekötések ellenőrzése 
  • kondenzvíz kifolyásának ellenőrzése 
  • készülék elektronikájának és automatikájának ellenőrzése 
  • hűtőkör és gázmennyiség ellenőrzése 
  • próbaüzem, kompresszor áramfelvételének mérése

 

Valamint egy írásos dokumentációt a karbantartási munkálatokról, amellyel a megrendelő igazolni tudja a karbantartás elvégzését az illetékes hatóság felé.

 


Ha egészségesen akarja klímáját használni, ha nem akar több áram számlát fizetni, ha szeret egészséges környezetben élni és tiszta levegőt lélegezni, és ha szeretné, hogy megmaradjon a készülék garanciája, akkor bízza szakemberre ezt a feladatot.

  

 

Várjuk szíves érdeklődését és megrendelését!
 
KARBANTARTÁSI IGÉNY BEJELENTÉSE

Amennyiben tudja, kérem adja meg klímaberendezése pontos típusát

 Szeretnék tájékoztatást kapni a kedvezményekről, újdonságokról.

Küldés

Hűtő-fűtő klímaberendezések szivárgás vizsgálata

Hűtőberendezések kötelező szivárgás vizsgálat

A rendelet szerint kötelezett minden olyan klíma és hűtőberendezés tulajdonos, akinek a klíma és légkondicionáló rendszerében 3 kg-nál nagyobb töltetű hűtőközeg van. Ez általában a 10 kWatt névleges teljesítmény fölötti készülékre érvényes, illetve nagyobb rendszerek használatánál.

 

szivárgás vizsg.jpgA klíma és hűtőberendezés hűtőközegének szivárgásvizsgálata azt ellenőrzi, hogy a zárt rendszerből tud-e klímagáz elszökni a kalorikus csőhálózaton keresztül a berendezés elpárologtatóin vagy csatlakozási (forrasztási) pontoknál. Ezt a szivárgás vizsgálatot az uniós rendeletek miatt tették kötelezővé 2010 január 1-től hazánkban is.

A vizsgálatot csak szakképesített, szivárgáskeresési, úgynevezett narancs kártyával rendelkező szakember végezheti el. A szivárgáskeresés során a szakembernek jegyzőkönyvet kell készíteni, melyet a klímaberendezés tulajdonosának is át kell adni, amellyel egy esetleges ellenőrzés során igazolni tudja, hogy a törvényben foglalt szivárgáskeresés el lett végezve.

Ne bízza ezt a feladatot olyan szakemberre, aki nem rendelkezik a megfelelő képesítéssel, mert azzal saját egészségét, és az érvényben lévő jogszabálynak megfelelést kockáztatja!Cégünk alkalmazottai és alvállalkozói rendelkeznek a jogszabályi kötelezettség szerinti jogosultságokkal és végzettségekkel (arcképes F-gáz igazolvány, narancssárga kártya minősítéssel).
Szivárgáskeresésre vonatkozó megkeresését megteheti az alábbi telefonszámon.
Tel: 06 20 5144 774-es telefonszámon léphet kapcsolatba velünk.

Árajánlatadás után gyors, rugalmas munkavégzést biztosítunk.

Várjuk szíves érdeklődését és megrendelését!

Klímaberendezések energetikai felülvizsgálata

Klíma és hőtermelő berendezések kötelező energetikai felülvizsgálata

 

Minden 12-150 kW effektív névleges hűtőteljesítményű légkondicionáló és hűtőberendezések  energetikai felülvizsgálatát az üzembe helyezéstől számított négyévente el kell elvégezni az alábbi rendelet alapján.

Ide kattintva elolvashatja:  264/2008. (XI. 6.) Korm. rendelet.

A 150 kW effektív hűtőteljesítménynél nagyobb légkondicionáló rendszerek energetikai felülvizsgálatát az üzembe helyezéstől számított kétévente kell elvégezni.  A tulajdonos a meghatározottaktól eltérően rövidebb időszakonként is kérheti a légkondicionáló rendszer felülvizsgálatát.

A légkondicionáló rendszerek energetikai felülvizsgálatát és a felülvizsgálati igazolás dokumentálását a rendelet alapján meghatározott  módon  kell elvégezni.

Az energetikai felül vizsgálatot csak a jogosultsággal rendelkező szakember végezheti el!

  

Cégünk rendelkezik a jogszabályi kötelezettség szerinti jogosultsággal a felülvizsgálat szakszerű elvégzéséhez. 

Felülvizsgálattal kapcsolatos kérdéseit megteheti az alábbi telefonszámon.

Tel: 06 20 5144 774-es telefonszámon léphet kapcsolatba velünk.

 

Árajánlatadás után gyors, rugalmas munkavégzést biztosítunk.

 

Várjuk szíves érdeklődését és megrendelését!