Klímák
Klíma kereső
 
Akciók!

Vásárolja meg klíma készülékét buktatók nélkül!

 Játékot a játékboltból, klímát vásároljon a jó klíma szerelőtől!

Egyedi megjelenésű webáruház, - okostelefonon - is hogy Ön bárhol, bármikor a lehető legegyszerűbben és leggyorsabban megtalálja klíma berendezését és szerelőjét.

 Okostelefon.jpg

Ami fontos számunkra

 • Kiemelt figyelmet fordítunk ügyfeleink igényére
 • Kérésre személyre szabott ajánlatot adunk
 • Naprakész termékinformációkkal és újdonságokkal szolgálunk
 • Fontos tanácsokat adunk vásárlás előtt, hogy jó döntést tudjon hozni
 • Profi szakemberek szolgálják ki Önt
 • Mindig meggyőződünk ügyfeleink megelégedésről
 • Webáruházunkat bizalommal használja

Előzőekben felsoroltak alapján kívánunk Önnek jó böngészést oldalunkon, keresse akcióinkat, kedvezményeinket, és keressen minket bizalommal telefonon is, ha szükségét érzi.

 


  

Kedvezményes klíma készülékek


A klíma boltban található minőségi klíma készülékekre folyamatosan változó akciókat adunk. Jelenlegi kiemelt ajánlatunk a Fisher Professional FSAI PRO 121 készülék ami 2014 év júliusában érkezett be az országba elsőként, kiütve minden vetélytársát a nyeregből.Hogy miért? Mert kimagaslóan jó minőség és ár-érték arány, szinte nulla meghibásodási szám, 6 év kiemelt teljes körű garancia, sok sok EXTRA TULAJDONSÁG (Ionizátor fressh, Follow me Silver ion szűrő, Antibakteriális szűrő...) és mindez alapáron.

Minden forgalmazott készüléket Fujitsu, Fisher Panasonic, Hamilton Digital, Midea, Toshiba megszabott internetes értékesítési áron kínáljuk. Mindig kérjen egyedi árat vásárlás előtt és további kedvezményeket kaphat klíma berendezéseink és szolgáltatásaink árából mint a telepítés, karbantartás.

Egyedi klíma árat a termékeknél az egyedi ajánlat fülre kattintva kérhet vagy telefonon. Biztos lehet benne, hogy klíma ajánlatunk kedvező lesz.
Kedvezményünk viszont nem él az akciós klímaberendezésekre és kedvezményeink nem vonhatóak össze más kedvezményekkel! Tehát egy adott termékre vagy szolgáltatásra egy kedvezmény vehető igénybe.

Aktuális klíma kedvezményeink itt érhetőek el >>

Várjuk szíves érdeklődését és megrendelését!

 

Naprakész hírek (tájékoztatás)


Folyamatosan frissülő split klíma készülékek 

 

Kedvező árakkal és érdekes információkkal várjuk minden kedves érdeklődőnket. Információink naprakészek, így Önnek nem kell aggódnia, hogy egy termék esetleg elfogyott, vagy ára megváltozott.

Laptop.jpg

 

Hírleveleinkben értesülhet rendszeres kedvezményeinkről és az aktuális újdonságokról. Megtalálja új klíma berendezések leírását, kifutó termékeinket, esetleges változásainkat.  

Hogy spóroljunk telefonszámláján és gördülékenyebb ügyintézést biztosítsunk, hamarosan ingyenes zöldszámon is elérhet minket!

 


Aktuális kedvezményekről és újdonságokról tájékoztatást kérek!


 Szeretnék tájékoztatást kapni a kedvezményekről, újdonságokról.

Küldés

Kiemelt garancia

Mi mindenből a legtöbbet adjuk, klíma garanciából is!

 

A klíma készülékeket cégünkhöz történő beérkezéstől az Ön otthonába történő felszerelésig végig figyelemmel kísérjük. Minden készüléket regisztrálunk, ami biztosítja a pontos garanciális feltételeket, illetve esetleges meghibásodás esetén a gyors és szakszerű javítást is.
Garanciális javításinkat a lehető legrövidebb időn belül végezzük el, hogy ügyfeleink számára a legkevesebb idő essen ki az általunk felszerelt klíma berendezések használatából.
Az elvégezett munkára 1-5 év, az új alkatrészekre a gyártó illetve forgalmazó által vállalt garanciális időtartamot és feltételeket biztosítjuk. További információt a vásárlási információk alatt olvashat.

 

Minden split klímaberendezésre kiemelt garanciát adunk! 

 • Fisher klímaberendezések; 6év Garancia
 • Fujitsu klímaberendezések; 10 év Garncia
 • Samsung klímaberendezések; 5 év Garancia
 • Carrier klímaberendezések; 5 év Garancia
 • Panasonic klímaberendezések; 5 év Garancia
 • Midea klímaberendezések; 2 év Garancia

Tudta, hogy a Fisher klíma berendezések meghibásodási aránya csak 0,2%! Igen, ezt mutatja a 2014-évben kiadott legújabb statisztika. Ha biztosra akar menni klíma vásárlás terén akkor válassza minőségi gyártók termékeit mint a Fujitsu, Fisher, Panasonic.

Most minden Fisher klíma mellé ajándék digitális hőmérőt is adunk ajándékba!

 

Ne maradjon le erről a lehetőségről, vásároljon a legjobb időben klíma készüléket!

 

Fizetési feltételek

Ügyfeleinknek igyekszünk a legkényelmesebb fizetési módokat kínálni, így termékeinket több módon vásárolhatja meg.

Webáruházban történő vásárlás esetén lehetőség van banki előreutalásos számlafizetésre, utánvéttel történő fizetésre és hamarosan PayPal alapú fizetési rendszeren keresztül is.

Vásárlás és kivitelezés együttes igénybevételének esetén a fizetési konstrukciók megegyezés tárgyát képezik.

 

Fizetési feltételeinkről bővebben tájékozódhat Információk menüpontunkban.